Type VVS 2000

Fuldautomatisk villa oliebrænder for fyringsolie FO-1. Oliebrænderen er som standard forsynet med spjæld, der lukker for gennemtrækstabet under stilstand, samt motor, blæser, olieforvarmer og luftregulering og leveres med Danfoss automatik efter de danske normer.
Oliebrænderen er som standard forsynet med lyddæmpende beskyttelseskappe.
Montering af oliebrænderen er forenklet til ophængning i en speciel udviklet kedelflange med hurtig spænde anordning.

Brænderhovedet

Brænderhovedet er naturligvis den vigtigste faktor til at sikre optimal forbrænding. Det selvrensende brænderhoved sikrer den mest perfekte blanding af olie og luft, og den selvtænkende olieforvarmer sikrer, at olien altid har den rette konsistens inden selve forbrændingen.

DANHEAT er dansk

DANHEAT har i over 30 år udviklet økonomiske og velfungerende villafyr. VVS 2000 er fremstillet i Danmark af hovedsageligt danske komponenter. Derfor passer VVS 2000 til de danske forhold.

Kapacitetsområde: 
VVS 2000 : 14-41 kW (1,2-3,5 kg/h).
VVS 2000S : 35-62 kW (3,0-5,3 kg/h).
Et-trins udførelse med olieforvarmer og lukkeluftspjæld.

Klik på billederne for at forstørre

DANHEAT Økonomi
At teknikken i VVS 2000 udnytter olien til sidste dråbe er ikke tilstrækkeligt for en god økonomi. Serviceomkostningerne skal også holdes nede. Derfor er VVS 2000 opbygget af nyudviklede, men stabile og gennemprøvede komponenter, beregnet til danske forhold.
Komponenterne er samlet på en måde, så installation, justering og vedligeholdelse kan foregå på letteste, hurtigste og billigste måde.

Lille og kompakt

Enkel og servicevenlig

Fremragende fyringsøkonomi