Rustfri stålskorsten

Information om rustfri stålskorsten

Elementskorsten er opbygget i moduler og dele, som samles efter behov. Der foreligger derfor et meget stort udvalg af tilbehør, til løsning af næsten alle forekommende installationsproblemer i områderne: oliefyr, gasfyr, pejse, brændeovne, varmluftovne osv.

Overfladen udvendig er som standard poleret rustfri, men kan leveres færdiglakeret i en matsort. Indvendig er overfladen 100% blank og jævn for at sikre en perfekt bortledning af røggasserne.

Elementskorstene er opbygget af 2 metallisk uafhængige koncentriske rør, hvilket bevirker at der ikke forekommer varmebroer, og at rørene kan ekspandere frit i forhold til hinanden.

Rørene er både indvendig og udvendig udført i rustfrit stål længdesvejst ved lasersvejsning. Rørene isoleres og adskilles af Rockwool’s granulat og fikseres i ender af kraftige styreskiver udført i Rockwool.

Alle skorstenssektioner og formstykker leveres med nippel og muffe ender, som nemt samles ved hjælp af det universielle Easy-lock system, der både har snaplås og skruesamling.

Røgens retning er tydeligt markeret på indersiden af alle sektioner med en rød pil.

Rockwool granulat isolering.

Teknisk information

Målskitser

Billeder

Alle brændselstyper

Sektionsopdelt

Nem installation

Rustfri kappe